Hercules – Dames C 1 (14-42)

Zondag moesten we aantreden tegen Hercules C1 op papier moesten we dit winnen maar …. Dat zegt natuurlijk niets … de meiden waren dan ook zeer gefocust en gingen er volledig voor. We startten met 3-2-1,  we waren zeer scherp, de hoeken ontvingen weinig tot geen ballen, de opbouwers kwamen constant goed eruit en onderschepten vele ballen. Het was een genot om naar te kijken we liepen al snel uit naar een score van 3-10. De haagse dames van Hercules hadden totaal niets in te brengen. Geweldige mooie acties en je kon wel merken dat Sinterklaas in het land was want er werd veel gestrooid met prachtige passes en zo ging Foreholte  de rust in met 6-21.

Na 5 minuten in de tweede helft kregen we toch te maken met een kleine domper. Onze keepster Romy die lekker stond te spelen kreeg een bal op haar vinger en moest genoodzaakt stoppen met keepen, vinger dik en pijnlijk. Onze kleine “alleskunner” Tamara ging het doel verdedigen wat ze prima deed. Dames Hercules roken hun kansje maar wij Foreholte lieten ons niet van de wijs brengen en bleven ons spelletje spelen. Ook alles lukte wat we deden, de nieuwe wissels die we net geleerd hadden tijdens de training…. alles liep gewoon perfect, geweldig om te zien. Geen ego’s als de een er beter voor stond werd deze ook direct afgegeven en mooi afgemaakt. Ondertussen stond het 10-30.Toch bleven we met deze stand nog steeds gefocust en door goed samenspel pikte iedereen toch zo zijn doelpuntje mee. We wonnen de wedstrijd met een monsterscore 14-42!

Meiden wij hebben genoten van jullie  en niet alleen wij bleek na de wedstrijd. Er was een scout van de handbalschool aanwezig en die was erg onder de indruk van ons spel en de speelsters en hij nodigde het hele team uit om extra mee te komen trainen op zaterdagochtend bij de handbalschool in Den Haag dat is toch een geweldige opsteker voor de meiden.Super meiden ga zo door en blijf lekker spelen en plezier hebben.

Score verloop; benthe 9/Sanne 7/ Zoë 7/Tamara 4/Jolijn 4/ Karlijn 4/ Elke 3/iris 2/demi 1/ Tamar 1

Volgende week spelen we weer thuis in de tulp om 11:40 uur tegen Westlandia

Geplaatst op 25/11/2014, in Dames C1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.