Olympia’72 C1 – Foreholte C2 (7-20)

Ook de C2  ging (met de nieuwe aanwinsten) naar een spetterende overwinning. Bij het altijd lastige Olympia ’72 in Wassenaar beleefden de meiden van de C2 een moeizame 1e helft. Was het ’t vroege tijdstip of het niet goed reageren op situaties in het spel. Beide keepsters blonken uit in het doel, alleen verdedigend liet men wat steekjes vallen. Rust 5 – 6. In de 2e helft een heel ander Foreholte. Veel fanatieker en de schutter van Wassenaar kreeg een persoonlijke dekking en er werd gebruik gemaakt van goede breaks. Ik vond  de meiden C2 erg leuk om te zien. Ga zo door, goed blijven trainen, dan komen er nog meer mensen naar jullie kijken.

Een tante

Geplaatst op 16/11/2014, in Dames C2, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s