Heren 1 winnen weer, puike 2e helft zorgt voor het verschil

Ja ja, ook de 3e wedstrijd is in winst omgezet. Waar we in de 1e helft tot tweemaal toe uitliepen naar 4 punten voorsprong en de tegenstander bij lieten (11-12 voorsprong) werd er in de rust gezegd dat ze zich moesten belonen voor de acties, met andere woorden kansen afmaken. In de 2e helft lieten de boys zien dat ze geluisterd hadden. Met een tegenstander die steeds harder begon te spelen en de afronding die vele malen beter was dan in de 1e helft, werd er punt voor punt uitgelopen. Ik doe de dekking tekort om niet te zeggen dat deze ook weer als een huis stond. De tegenstander wist maar 8 maal het net te vinden in de 2e helft en wij 16 maal.  Eindstand Rowah – Heren 1: 19-28.

Ben van der Lans

Geplaatst op 16/11/2014, in Heren 1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s