Dames Foreholte met goed spel naar winst in bekercompetitie

Met een handje vol toeschouwers op de tribune en met de geblesseerden Marlen Arroyo en Mariska Poot op de goed bezette wisselbank, lieten de overige dames zich van een hele goede kant zien op de doordeweekse avond in Den Haag tegen de reserves van eredivisionist Hellas. Na 30 minuten was het nog 17-17, maar in de 2e helft liet Foreholte zien dat men over een betere verdediging beschikt. Eind 25-32.

In de eerste heft speelden de dames van coach Ricardo Clarijs weer geconcentreerd hun bekende spelletje. Foreholte en Hellas namen om en om de leiding. Bij Hellas was de linker opbouwster, die zich liet zien en de tegenaanvallen van Hellas waren razendsnel, maar Foreholte verweerde zich dapper. Men name cirkelloopster Ramona Vink, die nog te maken had met droeve familieomstandigheden, liet zich nadrukkelijk zien, ze scoorde 8x in totaal. In de 2e helft functioneerde de verdediging weer als vanouds en Hellas had er grote problemen mee. De rappe Naomi Hoogervorst stoorde goed in het midden en wist ook zo de bal te ontfutselen. Zij wist ook 6 x het net te vinden. De beweeglijke Anabel Arroyo was met haar 8 doelpunten ook de verdediging  van de Haagsen te slim af. Verder scoorden Saskia Kolster en Kim Schuurbiers beide 3 x. Ook Dana Vincenten, Lize Vrolijk, Melanie Zwaan en Lisanne  Ruiter scoorden allen 1 x. Een duidelijke en verdiende overwinning op basis van goed teamspel en discipline binnen de groep. Laten we hopen dat dit niveau zaterdag 15 november in de competitiewedstrijd tegen het Arnhemse E @ A voortgezet kan worden om 20.30 uur in de Tulp. Komt allen aanmoedigen.

Programma 15-11-2014

 

 

Geplaatst op 14/11/2014, in Dames 1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s