Foto’s van de site afhalen…een makkie!

Beste bezoekers

Inmiddels staan er al heel wat wedstrijdfoto’s  en foto’s van evenementen op de site van HV Foreholte. Naast de foto’s bij de berichten staan er fotoalbums in een mapje dat niet direct te zien in op de homepage van Foreholte. Om deze foto’s te bekijken, klik je op de stippen boven het kopje Events. Daar kun je de foto’s bekijken. Wil je een foto voor eigen gebruik, klik dan dubbel op de foto van jouw keuze. Er verschijnt rechtsonder een pijltje met een dwarsstreepje ( = downloadicoontje) eronder. Klik daarop en kies original. Na deze keuze wordt de foto automatisch naar je eigen computer gedownload. En wat zo fijn is…..de foto’s kunnen niet door jouw actie gewist worden van de site, dus probeer gerust uit en geniet van al het moois van de spelers op de foto’s.

Geplaatst op 10/11/2014, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s