Wat een super mini handbal spelFEEST!

Zaterdag 8 november organiseerde handbalvereniging Foreholte haar 4e MiniHandbal Spelfeest. Een gezellig 1,5 uur waar kinderen van 6, 7, 8 en 9 jaar uit Voorhout mee kunnen doen met leuke spellen die allemaal iets met handbal te maken hebben. Plezier maken met elkaar staat voorop. Ook werden omliggende handbalverenigingen uitgenodigd om met hun kleinste H en F jeugd een leuke handbalmiddag te hebben. Afgelopen zaterdag waren HV MSV uit Noordwijk en HV Stompwijk ’92 aanwezig. In totaal waren er bijna 50 kinderen. Hopelijk sluiten volgende keer meerdere omliggende verengingen zich erbij aan. Deze middag was extra feestelijk omdat Kindercentrum “De Speelbrug” aanwezig was om het sponsorcontract voor de F-jeugd te tekenen. Het is een mooi gebaar dat “De Speelbrug” de handbalvereniging ondersteunt om de opbouw van de vereniging vanuit de jongste jeugd te stimuleren. De naam van “De Speelbrug“ zal zeker de komende 3 jaar op de shirts van de F-ies van HV Foreholte staan. En hoe meer toepasselijk kan dat zijn. Kindercentrum  “De Speelbrug”  biedt sinds 1997 professionele kinderopvang en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een dynamisch kindercentrum met kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in Teylingen, Rijnsburg, Noordwijkerhout en Noordwijk. HV Foreholte is erg blij met deze nieuwe sponsor.

meer foto's

Geplaatst op 09/11/2014, in Minihandbal spelfeest. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.