Gezocht: Leden voor de kantinecommissie

Per 1 november stoppen Mechtild en Toos als leden van de kantinecommissie van de Break-Out. Uiteraard zullen Mechtild en Toos nog wel blijven helpen als vrijwilliger achter de bar, maar de organisatie wordt ze na vele jaren een beetje te veel, Cees Hoek blijft echter wel actief (gelukkig wel).

Wat wordt er van je verwacht als lid van de kantinecommissie?

De werkzaamheden zijn vooral tijdens het buitenseizoen, daarbuiten is het een stuk rustiger. Zoals jullie weten is dat zo’n zeven weken in het voorjaar en zeven weken in het najaar. Dit omvat dus het bevoorraden, zorgen voor bemanning, het bijhouden van de kas en andere bijkomende werkzaamheden. Cees Hoek doet ook een heel groot deel van deze werkzaamheden.

Mocht je belangstelling hebben voor deze functie, meld je dan aan bij Toos: 0252-232301.
We hopen op vele reacties, want vele handen maken licht werk. Mede namens Mechtild en Toos: Alvast bedankt!

Mechtild & Toos

vrijwilligers

Geplaatst op 18/10/2014, in Kantinecommissie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.