Cheers gaat driejarige overeenkomst aan met HV Foreholte.

Op maandag 13 oktober 2014  hebben Kevin Pelt en Tony Niessen, van Horecagelegenheid  Cheers  in Voorhout een driejarige overeenkomst getekend met de handbalvereniging Foreholte . Deze vakbekwame en enthousiaste uitbaters van Cheers hadden eerder al een eenjarig contract om de handbaldamesselectie 1 en 2 te ondersteunen door deze teams te voorzien van sportbroekjes. Deze samenwerking is voortgezet en heeft geresulteerd in een overeenkomst voor de komende drie jaar. De naam van dit mooie bedrijf zal op de wedstrijdbroekjes van de dames 1 en 2 staan. Het spreekt voor zich dat HV Foreholte zeer verguld is met deze mooie overeenkomst. De dames zullen er alles aan doen om de naam “Cheers” met trots te dragen.

sponsorcontract cheers

Geplaatst op 15/10/2014, in PR sponsor commissie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s