Cheers gaat driejarige overeenkomst aan met HV Foreholte.

Op maandag 13 oktober 2014  hebben Kevin Pelt en Tony Niessen, van Horecagelegenheid  Cheers  in Voorhout een driejarige overeenkomst getekend met de handbalvereniging Foreholte . Deze vakbekwame en enthousiaste uitbaters van Cheers hadden eerder al een eenjarig contract om de handbaldamesselectie 1 en 2 te ondersteunen door deze teams te voorzien van sportbroekjes. Deze samenwerking is voortgezet en heeft geresulteerd in een overeenkomst voor de komende drie jaar. De naam van dit mooie bedrijf zal op de wedstrijdbroekjes van de dames 1 en 2 staan. Het spreekt voor zich dat HV Foreholte zeer verguld is met deze mooie overeenkomst. De dames zullen er alles aan doen om de naam “Cheers” met trots te dragen.

sponsorcontract cheers

Geplaatst op 15/10/2014, in PR sponsor commissie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.