Slechte start doet Foreholte de das om

Hoe goed ze zich ook voorbereid hadden, op het moment van laten zien liet men het afweten. Technische fouten en het missen van diverse breaks en penalty’s bepaalden het verloop van de wedstrijd tegen MHV’81. Teleurgesteld verlieten de Voorhoutsen de sporthal van Mill.

De start was onder het gebruikelijke niveau. Het eerste Voorhoutse doelpunt stond pas na zo’n 10 minuten op het scorebord. De verdediging  zo betrouwbaar als die was, vertoonde haperingen. Was het onderschatting of gebrek aan concentratie? Het zestal dat startte had zeker niet de bedoeling de wedstrijd zo te benaderen. Gedurende het restant van de eerste helft konden de vrouwen van coach Ricardo Clarijs  MHV’81 bijblijven, maar na 30 minuten was het nog  altijd 2 scores achterstand (10-8).

Ook in de 2e helft werd er te gehaast gespeeld en  opgelegde kansen gemist. Alleen Saskia Kolster onderscheidde zich met 6 fraaie goals. De verdediging werd aangepast, maar het team van Mill was duidelijk beter op de wedstrijd ingesteld, want via 14-8, 15-11 , 18-16 werd het uiteindelijk 21-20. De laatste situatie om in ieder geval een punt mee te nemen was een penalty. Die werd helaas gestopt. Dit was voor de Voorhoutse dames erg jammer. De komende twee weken is er genoeg stof om over na te denken, want  goed spel is anders. Onnodig werden de twee punten weggegeven. De scores  kwamen van Saskia Kolster 6 x, Lize Vrolijk 4 x, Anabel Arroyo 3 x, Ramona Vink en Marlen Arroyo en Naomi Hoogervorst allen 2 x en Annet Kraakman 1 x. Komend weekend zijn de dames vrij en op 25 oktober is de wedstrijd tegen Verburch in Poeldijk om 20.00 uur.

Er zijn meer foto’s te zien op onze foto pagina

Lees hier het verslag van M.H.V’. 81

Geplaatst op 12/10/2014, in Dames 1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.