Uitnodiging handbal STER van de week

Hallo jongens en meisjes van de D- en E-jeugd,

Afgelopen seizoen is er bij iedere thuiswedstrijd een handbal STER van de week geweest, wat erg leuk was, en het lijkt ons leuk om dat dit seizoen ook weer te hebben.

Maar wat houdt dit in? Als handbal STER van de week ben je aanwezig bij de gehele voorbereiding op de wedstrijd. Je doet mee met de warming-up, het begroeten, je neemt een break-out op de keeper van de tegenstander en je zit de hele wedstrijd op de bank tussen de wissels. Na afloop van de wedstrijd mag je op de foto met je favoriete speelster en krijg je wat te drinken en te snoepen. Ook krijg je een uniek t-shirt met alle namen van de speelsters van Dames 1!

Ben jij nog nooit handbal STER van de week geweest, vind je handbal superleuk en lijkt het je leuk om een VIP-behandeling te krijgen bij een thuiswedstrijd van de Dames 1? Vul dan de onderstaande vragenlijst in en stuur deze op naar:

annetkraakman@gmail.com

Groetjes namens Dames 1,

Annet Kraakman

1. Hoe heet je?
  2. Hoe oud ben je?
  3. In welk team zit je?
  4. Hoelang zit je al op handbal?
  5. Wat vindt je het leukste aan handbal?
  6. Wie is je grote voorbeeld?
  7. Wat is de leukste yell?

hollywood_star

Geplaatst op 08/10/2014, in Dames 1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.