Dames FOREHOLTE handbal zorgen voor goede start van de competitie

De zenuwen waren na afgelopen donderdag nog niet geheel verdwenen, maar de dames maakten zich uiteindelijk ten onrechte druk voor de wedstrijd, want Leudal had van tijd tot tijd letterlijk het nakijken vanwege vele goed uitgevoerde breaks. Het tempo lag bij Leudal wat lager, zodat Foreholte met rust voor stond met 19-8 en na 2 x 30 minuten met 38-22 wist te winnen.

Foreholte startte goed en gelijk in een hoog tempo werden de aanvallen verwerkt. De verdediging stond goed met wederom goed keeperswerk daarachter. De eerste 8 minuten kon Leudal aanklampen, maar hierna kwam de sneltrein op gang. Goede aanvallen afgewisseld met de breaks leidden tot een 19-8 ruststand.

In de tweede helft werd het spel wat ruwer, doordat Leudal ging forceren. Aan beide zijden vielen 2 minuten straffen, maar gelukkig raakte niemand (zwaar) geblesseerd. Foreholte ging gewoon door waar de dames mee bezig waren:scoren. Na 15 minuten in de 2e helft was er het grootste verschil 33-12. Hierna kwam de klad er een beetje in en kon Leudal wat terug doen, want daar waren ze, het hele eind, tenslotte voor gekomen. Echter de Voorhoutsen bleven bij de les en konden de eerste wedstrijd met een klinkende 38-22 afsluiten. De scores kwamen van: Naomi Hoogervorst 8, Lize Vrolijk 5, Ramona Vink, Marlen Arroyo en Lisanne Ruiter allen 4, Anabel Arroyo, Annet Kraakman, Nikki vd Post allen 3, Mariska Poot en Saskia Kolster beide 2.

Zaterdag 11 oktober is er de wedstrijd in Mill tegen M.H.V.’81 om 19.00 uur. Supporters kunnen via de website aanmelden voor de bus.

Meer foto’s bekijken? Klik hier.

Geplaatst op 05/10/2014, in Dames 1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.