Culinaire hoogstandjes voor sponsoren verzorgd door PR-commissie

De PR-commissie van de handbalvereniging Foreholte heeft zaterdag 4 oktober de sponsoren van de handbalclub in het zonnetje gezet. Onder het motto ‘Happen en Trappen’ werden er door zo’n 40 sponsoren van HV Foreholte drie sponsorbedrijven bezocht. De eigenaren van deze 3 bedrijven vertelden gepassioneerd over het reilen en zeilen in hun bedrijven. De aftrap werd gedaan bij Van Schooten Bouwmaterialen in Voorhout. Daarna op de fiets naar Sam van Schooten b.v., eveneens in Voorhout en tot slot verder trappen naar het bedrijf Railcare in Noordwijkerhout .

Bij elke stop werden de sponsoren verwend met culinaire hoogstandjes van Bert Pilaszek. De kleine en verrassende gerechtjes werden ter plekke bereid. Bert werd bijgestaan door Maaike en Kristel, die voor het uitserveren en de drankvoorziening zorgden.

Met de buikjes vol konden de sponsoren na afloop op de fiets weer richting Voorhout om in Sporthal De Tulp de eerste thuiswedstrijd van de dames 1 van dit seizoen te aanschouwen.

Al met al een dag waarop veel gelachen en lekker gegeten werd. Alle lof voor de kok en bediening en de gastvrijheid van de drie sponsorbedrijven.

Geplaatst op 05/10/2014, in PR sponsor commissie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.