Dames handbal FOREHOLTE zijn er klaar voor

Eindelijk gaat de competitie in de 2e divisie dan beginnen. Zaterdag 4 oktober wacht de confrontatie met het Limburgse Leudal om 20.30 uur in de Tulp. Echter a.s. donderdag 2 oktober is er al de 1e bekercompetitie ronde in Poeldijk tegen de dames van Verburch, welk team de Voorhoutsen ook op 25 oktober in de competitie treffen. Afgelopen zondag werd afgesloten met een training, een wedstrijd tegen hoofdklasser ROAC en een clinic voor de jeugd. Deze sportieve wedstrijd was eenzijdig, want ROAC kwam er niet aan te pas gezien de uitslag 41-10.

Foreholte, dat nu de luxe heeft meerdere speelsters te kunnen inzetten op bepaalde plaatsen, liet ook zien over een goede conditie te beschikken. Menig score kwam vanuit een goed uitgevoerde break-out. In de aanval werd goed gebruik gemaakt van ingestudeerde patronen. Het schotpercentage kwam uit op zo’n 65 %. Ook de verdedigingsaspecten werden belicht. Beide keepsters leverden goed werk af.  De mix van routine en aanstormend talent  in het team blijkt een goede combinatie te zijn voor de nieuwe trainer/coach Ricardo Clarijs. De aanwezigen zagen dat ROAC zich moest neerleggen bij de capaciteiten van Foreholte, rust 23-7. Eind 41-10. Iedereen scoorde maar Anabel Arroyo was trefzeker met 8 treffers. Naomi Hoogervorst 7 en Annet Kraakman en Lisanne Ruiter beide 6 treffers.  De ploegen uit de 2e divisie kunnen aan de bak, maar ook Foreholte zal iedere week  moeten laten zien deze klasse te zijn ontgroeit. Het wordt een spannende competitie.

Meer foto’s zijn te zien op onze fotopagina.

Geplaatst op 28/09/2014, in Dames 1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.