Foreholte genomineerd door Bouwteam Voorhout

Dit jaar vindt op zaterdag 13 september de braderie plaats. Bouwteam Voorhout zal op de braderie aanwezig zijn. Onder dit Bouwteam vallen de volgende ondernemingen:

• Van Schooten Bouwmaterialenklusteam

• Stuc-Modern

• Van Kesteren Schilders

• Sluis Timmerwerken

• AA Verhuizers

• Tetteroo Elektro & Montage

• Blom Vloerdeco

• Barry van Dam Loodgieter

• Jan Meijer Hoveniers

• Menken Meubelmakers

Vorig jaar hebben zij de actie ‘Klushuis van het jaar!’ bedacht en dit was een groot succes.

Voor dit jaar hebben zij een andere actie bedacht, namelijk: ‘Klussen voor een vereniging!’. Een aantal verenigingen zijn hiervoor genomineerd. Wij zijn daar een van. De voorbijgangers op de braderie kunnen hun stem uitbrengen op een vereniging. Hieruit wordt een trekking gedaan en dat zal dan de winnaar worden van deze actie. HV Foreholte kan dus kans maken op gratis klussen die wij wensen (met een maximaal budget van €2500). Denk hierbij aan schilderwerk, timmerwerk, elektra, meubels maken, etc (eigenlijk alles wat de bedrijven hier boven kunnen aanbieden).

Kom dus allen naar de braderie op 13 september en stem op HV Foreholte.

Geplaatst op 30/08/2014, in Acties, Bouwteam Voorhout. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.