Fluiten jeugdwedstrijden

Wat gaat de tijd toch snel. Voor dat je het weet is de zomer alweer voorbij en staat de handbalcompetitie weer op het punt om te beginnen. En dat betekent dat er weer scheidsrechters moeten worden ingedeeld bij de thuiswedstrijden, want geen scheidsrechter geen wedstrijd!

Ook voor dit seizoen geldt dat de oudere B-junioren, de A-junioren en de Senioren kunnen worden ingedeeld om een wedstrijd te fluiten van de C-jeugd of lager. Voor het fluiten van een wedstrijd van de B-jeugd en hoger moet je als scheidsrechter een scheidsrechtersdiploma hebben.

In ‘t Boekie en op de handbalsite kan je zien of je bent ingedeeld om te fluiten. Ook ontvang je in de week voordat je moet fluiten een herinneringsmail. En deze herinneringsmail krijgen jullie niet meer van mij, maar van Lisa Wanders. Zij gaat het stokje van mij overnemen wat betreft het indelen van de scheidsrechters.

Als je staat ingedeeld om te fluiten en je kunt die datum niet, dan moet je zelf een vervanger regelen!!! Heb je iemand anders geregeld, laat het Lisa dan even weten?

De vereniging zorgt voor een fluitje, stopwatch, pen, gele en rode kaart! Van de leider van het Foreholte-team ontvang je het wedstrijdkaartje. Als dank voor het fluiten, mag je namens de vereniging een consumptie halen bij de bar.

Als je nog vragen hebt over het fluiten van een wedstrijd, kan je contact opnemen met Lisa. Telefoonnummer is: 06-24400367, emailadres: lisaa-10@hotmail.com

Mocht je nu al als vrijwilliger aan het werk zijn binnen de vereniging (bv kantinedienst draaien, kantine schoonmaken, training geven of een team leiden), dan is de kans dat je ingedeeld wordt een stukje kleiner.

Iedereen een heel leuk en sportief seizoen.

Groetjes van
Esther van de Nieuwendijk

Geplaatst op 23/08/2014, in Scheidsrechters. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.