Waar blijven jullie nou?!

Voor het begin van de vakantie hadden we een oproep gedaan voor de fotowedstrijd. Nu is het in onze regio nog steeds vakantie, maar moeten er al flink wat mensen weer terug zijn gekeerd met een geheugenkaart vol foto’s. Helaas heeft tot nu toe pas 1 van die foto’s onze mailbox bereikt. Jullie laten het toch niet gebeuren dat deze inzending dan automatisch de winnaar wordt, omdat er niets te kiezen valt voor de jury?

Nogmaals even om het geheugen op te frissen de spelregels:

We gaan op vakantie en nemen mee…  De Foreholte-fan-shawl, het Foreholte-fan-shirtje, de Foreholte-fan-sleutelhanger, Foreholte-fan-gum en/of de Foreholte-fan-pen.

Wat gaan we er mee doen…  Maak een leuke, originele, gekke, bijzondere vakantiefoto* en stuur deze voor het verschijnen van ‘t eerste Boekie van het volgende seizoen naar: willem.warmerdam@telfort.nl

Wat kun je winnen…  Het enige echte HV Foreholte poloshirt.

fotowedstrijd-ramona1

Een onafhankelijke jury, bestaande uit Marion Hoogervorst en Willem Warmerdam, zal alle ingezonden foto’s beoordelen op originaliteit en de winnaar(s) bekend maken. Alle ingezonden foto’s zullen in ‘t eerstvolgende Boekie worden gepublicieerd.

Het gaat er niet om wie het verst weg op vakantie gaat en daar als ‘bewijs’ een foto van maakt en het hoeft ook niet beslist een ‘mooie’ foto te zijn. Het gaat er vooral om dat er een originele gedachte achter zit en/of er veel lef voor nodig was om de foto te nemen. Enige burgelijke ongehoorzaamheid is daarbij niet erg, maar maak het niet te gek.

fotowedstrijd-fam-v-d-nieuwendijk

Als het je lukt om ook nog eens een mooie en scherpe highres foto te maken, dan zal zeker worden overwogen om de winnende foto op de voorkant van ‘t eerste Boekie van het volgende seizoen te plaatsen. Maar nogmaals: het telt dus niet mee in de keuze van de winnaar van de wedstrijd.

Bij het insturen van de foto mag je ook een uitleg en toelichting geven over de omstandigheden waaronder de foto is genomen, maar eigenlijk moet de foto voor zichzelf spreken. De kracht van een goede foto is dat hij meer vertelt dan 1.000 woorden.

Dus laat de inspiratie tijdens de vakantie rijkelijk borrelen en verras ons en iedereen met jouw foto.

*Foto’s die gephotoshopt zijn worden uitgesloten van deelname (of je moet het zo goed doen, dat we het niet kunnen zien). Maximaal 1 foto per deelnemer. Wanneer je als familie meerdere foto’s inzendt, graag per foto aangeven welk gezinslid hem heeft ingezonden.

Laat onze mailbox overlopen en maak het ons maar lekker moeilijk!

Alvast bedankt,

Willem en Marion

Geplaatst op 20/08/2014, in Fotowedstrijd, Redactie / 't Boekie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.