Foreholte wint nipt van degradatie kandidaat

Met nu nog 4 wedstrijden te gaan, zijn er nog 5 ploegen, die nog punten moeten gaan pakken om niet naar de hoofdklasse af te moeten zakken. Een van die teams is Hendriks Graszoden/Leudal, afgelopen zaterdag de tegenstander van Foreholte in de Tulp. Foreholte moet in de top drie kunnen belanden. Na een 15-12 ruststand werd het 31-29.

Na de veelbelovende wedstrijd van vorige week verwachtten de toeschouwers ook nu een swingende pot handbal tegen het onderaanstaande team uit Horn. Dat zij naar Voorhout gekomen waren om punten te sprokkelen liet men goed merken. Ze waren fanatiek (af en toe té) en benutten de aangeboden ruimte maar wat graag. De hele wedstrijd kon Leudal redelijk goed bijblijven, ondanks dat de scheidsrechters hun dag kennelijk niet hadden en zowel Leudal als Foreholte met een aantal tijdstraffen en penalty’s bestraften. Een aantal goed uitgevoerde break-outs aan Foreholte zijde bleek belangrijk voor de uiteindelijke overwinning. Kim Geerlings en Roxanne Roffelsen keepten een goede partij.

De topscoorsters waren: Naomi Hoogervorst en Mariska Poot-van Steijn en Lize Vrolijk.

Volgende week is er vanwege de carnaval geen wedstrijd en zaterdag 8 maart wordt er weer in Voorhout gehandbald tegen het Arnhemse A.A.C.  1899 om 20.30 uur.

Geplaatst op 24/02/2014, in Dames 1, Seizoen 2013 / 2014. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: