Gewoon een berichtje van een busreis naar Limburg

Waren de supporters van HV Foreholte  ook klaar om de tegenstander Iason na een lange busreis  “op te vreten”?

Zonder begeleidster Monique van der Lans en Coach Guido Torenbeek in de bus, beiden vanwege griep niet in de  startblokken, waren  de meiden van Foreholte vastbesloten om de tegenpartij op te vreten na een lange busreis naar het verre Limburg. Met Kim Geerlings , aangesteld als  invalcoach vergezeld en gesteund door Annelies Zwetsloot, Eva Kolster  en Mariëlle Zonneveld, werden de meiden van HV Foreholte naar een voorsprong gecoacht.

Mooie acties van de ploeg uit Voorhout, zorgde ervoor dat de club uit Valkenburg de koppies al snel liet hangen. Bovendien stond Roxanne een puike partij te keepen waardoor de tegenpartij nog meer moeite had om de voorsprong te pakken. Mooie ballen van de tegenpartij kon ze wel 20 keer pakken! De systemen van schooten, 17, 2 , dubbel en vrijdag, (even nagevraagd bij Marlen) resulteerden tot mooie afrondingen in het doel van Iason. Vechterslust straalde de ploeg uit van HV Foreholte. Ook de dames op de bank waren zichtbaar betrokken bij het fanatieke spel van hun team. Er werd hard gewerkt en goed doorgewisseld waardoor iedereen zijn minuten kon pakken. Samen vochten de meiden als leeuwen en deed ieder waar hij goed in is. Ook op de tribune werden er door de supporters  tips geroepen naar de speelsters, en de supporters van Iason deden dat ook bij hun club. Ook waren de B en C jeugd mee  en die lieten zich goed horen met liedjes op de tribune. Dus het fanatisme was overal aanwezig: op de tribune bij de supporters, op de spelersbank, in het veld en achter de fotocamera. De drie uur durende busreis werd getrotseerd  door de winst van deze wedstrijd te pakken met maar liefst 29- 34.  En niet één keer achter gestaan! Top Super! In de bus werd er natuurlijk weer als vanouds gesnackt, gedronken, gewerkt (door Mariska), geëvalueerd (door de supporters), geslapen (door Anabel), versierd (door de jeugd die mee was) en ik heb het zo graag, haren gevlochten (door Ellen Vincenten), gewhatsappt enz enz. Kortom: het was het busreisje zeker weer waard! Bedankt B en C jeugd voor het supporteren van de dames 1! (Oh ja en die voeten zijn van ……..)

Geplaatst op 19/02/2014, in Dames 1, Seizoen 2013 / 2014. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.