Handbalvereniging Foreholte doet weer mee met de PLUS van Dijk sponsoractie!

Vanaf 24 februari a.s. gaat PLUS van Dijk weer een succesvolle sponsoractie starten in Voorhout waarbij de sportverenigingen weer aan de beurt zijn. HV Foreholte heeft zich inmiddels hiervoor aangemeld.

Er wordt maar liefst €10.000 ter beschikking gesteld door PLUS van Dijk in het kader van haar doelstellingen inzake Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).  De verdeling van dit mooie bedrag doen de klanten (iedereen die HV Foreholte een warm hart toedraagt), door met behulp van de vouchers een keus te maken uit de verschillende  sportverenigingen.

De campagne duurt 8 weken. Uiteindelijk krijgt HV Foreholte een geldbedrag toebedeeld welke we kunnen gebruiken voor uiteenlopende doeleinden zoals bijvoorbeeld aanschaf van nieuwe materialen, het opleiden van trainers, deelname aan toernooien, het opknappen van de kantine, noem het maar op.

Hoe werkt de actie?

PLUS van DijkVanaf maandag 24 februari 2013 krijgen alle klanten bij elke besteding van €10.- (en bij speciale actieproducten!) een sponsorvoucher met daarop een unieke streepjescode. Deze sponsorvoucher, ter waarde van 1 punt, is éénmalig te ‘doneren’ aan een sportvereniging naar keuze. Hiervoor is een speciale scanzuil beschikbaar in de winkel waar mensen direct hun punten kunnen doneren. Door middel van een touchscreen kan de vereniging worden gekozen. De ranglijst van de verenigingen is  variabel en kan bij elke ingeleverde voucher weer wijzigen!

Live meekijken kan ook.

Een leuke bijkomstigheid is dat live op de TV schermen in de winkel bekeken kan worden hoe de tussenstand zich ontwikkeld. Deze tussenstand in euro’s zal ook via onze website www.plusvandijk.nl en www.facebook.com/plusvandijk worden gecommuniceerd.

Geplaatst op 16/02/2014, in Acties, Sponsoractie PLUS van Dijk en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: