F-ies bij Rkdes

Zondag 16 februari speelden onze F-ies een mini-handbal toernooi bij HV Rkdes in Kudelstaart. In Noord-Holland worden er bijna wekelijks minitoernooien georganiseerd met o.a. Fiqas Aalsmeer, Legmeervogels, KDO, Westsite en Kras/Volendam. En dit keer deden wij ook mee. Om 9.00 uur begon het toernooi. Onze kleinste F-ies speelden in poule C en de grotere in poule B, zodat ze op hun eigen niveau konden handballen. Het ging heel erg goed en hebben een ochtend lekker gehandbald. Het was extra leuk, omdat zij konden spelen in hun nieuwe tenue. Ze waren er erg blij mee. Alleen mist er nog iets op hun tenue, maar daarover binnenkort meer. Naast de activiteiten die we organiseren met Roac en Northa, zullen de F-ies op 29 maart deelnemen aan het mini-toernooi bij Fiqas Aalsmeer. Ze kijken er nu al naar uit…. Want wat is er leuker dan een lekker potje handballen.

F jeugd

Geplaatst op 16/02/2014, in Jeugd F, Seizoen 2013 / 2014. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: