Voor even weer kermis in Voorhout

Zaterdag 8 februari jl. was de zaal van de Tulp weer gevuld met bijna 30 mini-handballertjes in de leeftijd van 4 t/m 9 jaar. Onze F-leden én onze kleinste H-leden mochten een vriendje en/of vriendinnetje meenemen en Jim Hermans wilde invulling geven aan het speel-uur. Kruipen en dan gooienBal in hand oefenenSanne, Romy, Benthe en Tamara van de C1 hadden aangeboden te komen helpen. Er werd begonnen met de warming up, welke in het teken stond van “KERMIS” met oefeningen als voorzichtig botsen als in de botsauto’s en elkaar achterna lopen en op fluitsignaal wisselen, de kermis opbouwen door met de kraan (armen) voorzichtig de bal in de handen van  de anderen te leggen. Natuurlijk werd er ook geoefend met gooien waarbij er extra aandacht was op het hooghouden van je gooi-arm. Alle kinderen deden goed hun best. Als afsluiting werd de groep in vieren verdeeld voor het eindspel. Om een punt te behalen moest er goed overgespeeld worden en de bal in een hoepel drukken waar geen voet in stond. Voor de allerkleinste was dat best lastig, maar die vonden tikkertje even leuk. Zo was het een heel erg leuk en geslaagd uurtje handballen.uitleg kermis

Geplaatst op 10/02/2014, in Events, Vriendjes en vriendinnetjes. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Cor Bakker

    Leuk initiatief om de allerjongsten op deze manier kennis te laten maken met het handbalspel. De jeugd van de straat, dat is waar het om gaat!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: