Ron Hoogervorst en Melanie Zwaan Foreholters van het jaar!!

Waawoow wat een geweldige avond was dat afgelopen zaterdag 4 januari. Om 19.00 uur begon de nieuwjaarsreceptie met natuurlijk de verkiezing van de Foreholter van het jaar. Na een terugblik op het afgelopen jaar en alle geluk- en nieuwjaarswensen was daar het spannendste moment van de avond. Wie zouden het worden?  De Foreholters van het jaar 2013.

De nominaties waren al enkele weken geleden bekend gemaakt via de mail en de site en inmiddels gonsden verschillende favoriete namen door de Break-Out. Briefjes werden ingevuld en geheimzinnig in de stembus gedeponeerd. Zagen we nu Luc, Lisa, Melanie of Daan op het briefje staan? En hoe zat dat bij de senioren, was daar Willem, Jim of Ron de topper? Tegen 21.00 uur was daar dan eindelijke het verlossende woord. Onder tromgeroffel verschenen Melanie Zwaan als Foreholter van het jaar 2013 bij de junioren en Ron Hoogervorst als Foreholter van het jaar 2013 bij de senioren op het beeldscherm.

Er werd luid geapplaudisseerd, een groot compliment voor hen beiden.Voor iedereen die Ron of Melanie de komende tijd in of rondom onze handbalvelden ziet, feliciteer ze hartelijk, ze hebben het dik verdiend!

Het was een zeer geslaagde druk bezochte avond.

Geplaatst op 06/01/2014, in Foreholter van het jaar, Nieuwjaarsreceptie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: