2e Foreholte Minihandbal Spelfeest, meldt je nu vast aan!

Zaterdag 11 januari van 13.00 tot 15.00 uur vindt het 2e Foreholte Minihandbal Spelfeest plaats in de Tulp in Voorhout.De opzet is net als de vorige keer (zie filmpje) een hoop lol maken.

Ben je 6, 7 of 8 jaar, meldt je dan hieronder aan.

Je bent van harte welkom.

Geplaatst op 15/11/2013, in Minihandbal spelfeest. Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

1. Cor Bakker

Kunnen kinderen zich niet meer opgeven voor de minihandbal spelfeesten bij Northa en ROAC?

2. Deze aanmelding is voor kinderen die nog geen lid zijn van onze handbalvereniging en die het leuk vinden om met ons spelfeest mee te doen. Bij de spelfeesten van ROAC en Northa doen in ieder geval onze F-leden mee. ROAC en Northa zullen zelf ook een mogelijkheid bieden voor niet-leden om aan hun spelfeest mee te doen.