Tijd voor activiteit

Pak even je agenda erbij, want langzaamaan gaan we richting de donkere dagen voor kerst. En dat zijn traditioneel drukke tijden. Niet alleen voor jou, maar zeker ook voor onze activiteitencommissie die veel evenementen op stapel heeft staan en al heel druk bezig is met het organiseren daarvan.

Als eerste staat de Kerststollenactie op het programma. De stollen zijn al besteld, nu moeten ze nog verkocht worden. Jij komt ons toch ook helpen?

Kerststollenactie

–        vrijdag 13 december van 17.00 tot 20.00 uur
–        zaterdag 14 december van 10.00 tot 13.00 uur

Daarna komt al snel de altijd spannende en gezellige Kerstbingo. Denk nou niet dat het alleen voor oude omaatjes in bejaardenhuizen is (al zijn die natuurlijk van harte welkom!), als je er eenmaal aan begint, dan ben je verkocht. Dit wil je echt niet missen. Wie gaat er dit jaar met de meeste prijzen naar huis?

Kerstbingo

–        vrijdag 20 december vanaf 20.30 uur

En dan zijn de feestdagen al weer voorbij en is het tijd voor de nieuwjaarsreceptie, waar we samen terugkijken op het afgelopen jaar en ook zeker zullen proosten op de toekomst. En natuurlijk de bekendmaking van de Foreholter van het jaar, deze keer voor het eerst Junior en Senior.

Heb jij jouw stem al uitgebracht?

Nieuwjaarsreceptie (met uitslag Verkiezing Foreholter van het jaar)

–        zaterdag 4 januari 2014 van 19.00 tot 22.00 uur

En als de winter weer voorbij is en de krokussen en narcissen voorzichtig hun knopjes boven de grond uitsteken, gaan we met zijn allen op pad om zoveel mogelijk plantjes aan de man te brengen. Hopelijk is het dit jaar iets minder koud dan afgelopen jaar. Jij komt ons toch ook helpen?

Plantenactie

–        zaterdag 29 maart 2014 van 10.00 tot 13.00 uur

Afgelopen jaar werden we gevraagd om voor een mooi bedrag een praalwagen voor de bloemencorso te steken. We mogen wel zeggen dat het een groot succes is geweest. Wat kan je met vele handen, saamhorigheid , geduld en doorzettingsvermogen een hoop voor elkaar krijgen. Natuurlijk moeten we wel weer gevraagd worden, maar wil je die week alvast vrij houden in je agenda?

Bloemencorso (mits we gevraagd worden)

–        maandag 28 april 2014 t/m donderdag 1 mei 2014 steken van 8.00 tot 22.00 uur

En dan tot slot, om het seizoen waardig af te sluiten organiseren we weer een knallend eindfeest, waar we met z’n allen onder het genot van een hapje en een drankje onze kampioenen huldigen en nagenieten van het voorbije seizoen. Het precieze programma van die dag zal later bekend gemaakt worden. We hebben nog even de tijd, het is nog aardig ver weg, maar zet ook deze datum alvast in beton gegoten in je agenda, want dit mag je echt niet missen!

Eindfeest

–        zaterdag 14 juni 2014 van 16.00 tot 24.00 uur

Klik hier voor alle berichten van de Activiteiten commissie.

Geplaatst op 11/11/2013, in Activiteiten commissie, Eindfeest, Foreholter van het jaar, Kerstbingo, Kerststollenactie, Nieuwjaarsreceptie, Plantenactie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: