Dames 2 wint

Met Dana Vincenten in de gelederen boekte dames 2 een solide overwinning tegen de reserves van Hercules. Na een 12-10 voorsprong met rust bleven de twee punten in Voorhout 24-17.Ze waren er allemaal, ouders, opa en oma,  vrienden en natuurlijk de meiden van dames 1 om Dana Vincenten haar comeback te zien maken na twee jaar geleden te zijn uitgevallen met een zware knieblessure. Zoals het er uit zag zou ze nooit meer kunnen handballen.  Maar wie Dana kent weet hoe gedreven ze is. Langs de zijlijn zag ze de dames 1 degraderen en had er behoorlijk de pest in. Voor haar nog meer reden om terug te komen en zondag 10 november was haar dag, om te laten zien, dat ze weer helemaal terug is. Nog wat wedstrijdritme op doen en haar comeback in dames 1 lijkt niet meer ver weg. De wedstrijd ging gelijk op, hoewel de start voor Hercules was. Foreholte bleef geconcentreerd op hun spel dat nogal wisselvalligheden vertoonde. Met een kleine voorsprong kon gerust worden. In de tweede helft lukte het Hercules toch om de Voorhoutsen bij te blijven en halverwege was het nog gelijk. Een flinke tussensprint met onder andere prachtige doelpunten van Dana  (ze scoorde 7 x) zorgde voor de dik verdiende overwinning met 24-17.

Geplaatst op 10/11/2013, in Dames 2, Seizoen 2013 / 2014. Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

1. Cor Bakker

Geweldig Dana. Hopelijk wordt jouw harde werken snel weer beloond met een plaatsje in het eerste. Ik kijk er naar uit.

2. Super Dana. Hopelijk heeft je knie zich goed gehouden na jouw eerste wedstrijd sinds, helaas voor jou en ons, te lange tijd. Hoewel iedereen jou weer in het eerste wil zien schitteren, is het aan jou om te beslissen wanneer dat kan. Zondag met het tweede ging het boven verwachting. Klasse.