Rode wangen op het eerste minihandbal spelfeest

Zaterdag 2 november is de eerste van een reeks minihandbal spelfeesten van start gegaan bij handbalvereniging Foreholte. Samen met andere verenigingen uit de streek is dit concept opgezet om het minihandbal dichter bij huis, aantrekkelijker en vooral ook veel leuker te maken!

De F-leden van Northa en ROAC waren uitgenodigd om samen met de F-leden van Foreholte aan dit feest deel te nemen. Tevens konden andere kinderen van 6, 7 en 8 jaar zich aanmelden via de website van Foreholte. Hierdoor gingen we de eerste keer met een behoorlijke groep van 25 enthousiaste kinderen van start.

Er werd begonnen met een korte warming-up, waarbij er bewogen werd aan de hand van de muziek en de tekst van het vliegerlied. Daarna werden de teamleiders voorgesteld en de kinderen in teams verdeeld. Met deze teams werden diverse minihandbal wedstrijdjes gespeeld en diverse spelletjes gedaan. Tussendoor werden de kinderen voorzien van limonade en wat lekkers. Aan het eind mochten alle kinderen een shoot-out doen en werd met de hele groep het eindspel gespeeld.

Met rode wangetjes vertrokken de kinderen weer naar huis. Bij het vertrek hebben we veel enthousiaste reacties gekregen van ouders en kinderen. Dankzij de hulp van onze vrijwilligers, zowel jong als oud, hebben we dit mooie evenement mogelijk kunnen maken.

Onze F-leden zullen binnenkort naar ROAC en Northa gaan om mee te doen aan de minihandbal spelfeesten die daar georganiseerd worden. In januari wordt dit feest weer bij ons georganiseerd, ook dan zullen er weer een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn voor niet leden. Deze kinderen van 6, 7 en 8 jaar kunnen zich weer via de site inschrijven. Exacte datum en tijd volgt later.

Geplaatst op 04/11/2013, in Minihandbal spelfeest. Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

1. Ingrid Schulte

Hoi Jet en alle vrijwilligers van het minihandbalfeest.
    Het was helemaal top! Geweldig geregeld. Bedankt
    Ingrid

2. Theo Guijt

Wat een feest om de toekomst bezig te zien. Super goed georganiseerd en heb alleen maar vrolijke kinderen gezien met rode koontjes. Allemaal bedankt.
    Groetjes Theo