Verkiezing Foreholter van het jaar Junior en Senior

Onze vereniging heeft veel vrijwilligers, die met zijn allen de club draaiende houden. We kunnen niet zonder hen. Zij houden HV Foreholte bloeiend, boeiend en gezond.

De één stopt er veel tijd in, de ander weet heel goed het clubgevoel te maken en te stimuleren. Ieder heeft een eigen motivatie en levert op zijn of haar eigen manier een bijdrage.

Tijdens het jaarlijkse eindfeest worden alle vrijwilligers bedankt, maar er zijn altijd mensen die het verdienen om extra in het zonnetje gezet te worden.

Daarom wordt traditiegetrouw tijdens de nieuwjaarsreceptie de Foreholter van het jaar bekend gemaakt. Dit jaar zal het in een iets ander jasje gegoten worden. Hierover te zijner tijd meer via onze website en/of facebook.

We willen jullie allemaal nu alvast vragen om er over na te denken wie volgens jou in het afgelopen jaar een extra pluim heeft verdiend. Je kunt daarbij kijken binnen je team, binnen je commissie of denken aan mensen die een grote rol hebben gespeeld op momenten die voor jou belangrijk waren.

Eigenlijk is tot nu toe altijd een seniorlid Foreholter van het jaar geworden. Om dit eens te doorbreken zal er dit keer ook apart een juniorenlid tot Foreholter van het jaar worden uitgeroepen. Junioren hebben immers de toekomst en velen laten zich ook al zien binnen onze club. Een mooie aanmoedigingsprijs dus, waarmee we met zijn allen laten blijken dat we dat extra waarderen.

Dus de volgende vraag aan jullie: Wie is voor jou

–          Senior Foreholter van het jaar 2013

–          Junior Foreholter van het jaar 2013 (tot 21 jaar)

En we vinden het helemaal leuk als je er een motivatie of toelichting bij geeft.

Natuurlijk mag je ook alleen een Senior of Junior Foreholter van het jaar aandragen.

Doe wat jij belangrijk vindt. Iedereen mag reageren!

We zien jullie reacties graag voor 30 november tegemoet.

Mail je keuze naar: activiteitencomm@hvforeholte.nl

Tijdens de thuiswedstrijden van Dames 1 zal er in de hal ook een box staan, waarin briefjes gedeponeerd kunnen worden met de naam/namen van de mensen die jij graag als Foreholter van het jaar ziet.

Alvast bedankt en vele groeten,

De Activiteitencommissie

Geplaatst op 19/10/2013, in Activiteiten commissie, Foreholter van het jaar. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.