Eindfeest HV Foreholte op zaterdag 1 juni

EindfeestHet duurt nog even maar de activiteiten commissie laat jullie nu al weten dat het handbal seizoen op een fantastische wijze wordt afgesloten. Een eindfeest om nog eens na te genieten onder het genot van een hapje en een drankje. Een feest waarbij de kampioenen van het afgelopen seizoen nog eens flink in het zonnetje worden gezet. Als klap op de vuurpijl is er deze avond ruimte voor top amusement. Wat dachten jullie van de strijd om de Foreholtes got Talent bokaal 2013?

In de Breakout of buiten zal een gedeelte gereserveerd worden voor act’s van eigen bodem. Alleen of met je team, jong, oud, jong met oud… alles is mogelijk. Denk aan een playback act, zangtalent, dansen, een modeshow, een stripact, een kuipzwammer in de dop of een remix. Alles kan, wees creatief!! De voordracht mag ongeveer 5 minuten duren. Steek de koppen bij elkaar en geef je op, zodat we er een oergezellige, hilarische en humoristische middag/avond van maken en we het seizoen in stijl kunnen afsluiten.

Je kunt je voor deze middag/avond opgeven via: activiteitencomm@hvforeholte.nl

Iedereen die HV Foreholte een warm hart toedraagt is van harte welkom.

Geplaatst op 24/03/2013, in Activiteiten commissie, Eindfeest. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: