Plantenactie 2013 groot succes

Wat een doorzetters zijn de  jeugdspelers  van tegenwoordig! De kou trotserend gingen zo’n 50 jeugdleden, de meesten met  sjaal, pet en  handschoenen, onder begeleiding van volwassenen van de handbalvereniging de wijken van Voorhout in om zoveel mogelijk geld op te halen voor hun eigen vereniging! Zaterdag 23 maart was het al om 9:00 uur een drukste van jewelste in de Break-Out op het Sportpark. Auto’s met aanhangers, achterbanken van auto’s  en  bakfietsen werden volgeladen met allerlei soorten vrolijk gekleurde planten. Na een korte instuctie over de prijs en verkooptechniek in de Break-Out kon de jeugd  worden verdeeld  verdeeld in verschillende groepen en met een plattegrond van de wijk konden zij aan de slag. In totaal zijn er deze ochtend 2300 planten verkocht waarvan 432 viooltjes gesponsord werden door Klasmann en Deilmann. Een super goede opbrengst dus voor de club. Na afloop kon iedereen zich nog tegoed doen aan een broodje knakworst. Respect voor allen die deze kou hebben getrotseerd! Super!

Geplaatst op 23/03/2013, in Activiteiten commissie, Plantenactie en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: