Plantenactie zaterdag 23 maart 2013

Zaterdag 23 maart is het weer zover, dan zal Voorhout weer weten dat er een handbalvereniging is in het dorp!

Er wordt vanaf 9 uur verzameld bij de Break-Out en rond 9.30 uur wordt er vertrokken naar de diverse wijken binnen Voorhout om plantjes te verkopen.Plantenactie

Uiterlijk 12.30 uur is iedereen weer terug bij de Break-Out voor een lekkere warme hap zodat we om 13.00 uur weer naar huis kunnen.

Dus hierbij de oproep aan alle leden van Foreholte, kom allemaal helpen de plantjes te verkopen!!!

Tevens worden er nog rijders gezocht, dus mocht je een bakfiets of auto (eventueel met aanhanger) hebben waar plantjes in mogen, dan horen we dit graag. Vermeld ook je mobiele telefoonnummer, dan kunnen we elkaar die ochtend ook bereiken.

Aanmelden kan bij:

activiteitencomm@hvforeholte.nl

Bedankt alvast en tot zaterdag 23 maart om 9.00 uur!

De activiteiten commissie

Geplaatst op 25/02/2013, in Activiteiten commissie, Plantenactie en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

1. Hallo mede koukleumers.

Wat een mooie opkomst van de jeugd bij dit koude event. Klasse van jullie allemaal die geweest zijn. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

Als je geweest bent mag je trots zijn op jezelf, ook de rijders natuurlijk.

Organisatie bedankt en tot de kerststollen maar weer.

Ron.