Een trainingsveld vol op zaterdag

Vanmiddag stond er een extra training op het programma voor alle jeugd van HV Foreholte. Dit onder leiding van Ad Bouwer en Melanie Zwaan.  Na de waming up was het tijd om de motoren te starten. Een half veld vol vliegtuigen. Het luchtruim was wel erg druk. Sommige piloten moesten landen. Een mooi schouwspel al die buikschuivers over de vloer.  Bij een volgend onderdeel moest je uit de klem van 2 spelers zien te komen. Als een zandhaas kruipend onder een speler door. Met je lichaam over de bal heen rollen. Ook werd er in groepen een rups wedstrijd gehouden.

In het laatste deel van de  training werd de kracht van het lichaam gebuikt om de bal een flinke vaart mee te geven.  Wat kan die bal hard zeg! Het “nieuwe gooien” werd gelijk op de keepers uitgeprobeerd. Het is slechts een greep uit de oefenstof deze middag.

Voor de meeste kinderen was het een lange dag. Eerst kerststollen verkopen en daarna gelijk naar deze leuke en leerzame training.

Geplaatst op 15/12/2012, in Trainers. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: