Handbalmeiden Foreholte A1 kapen in de jeugddivisie punten weg door Venus Nieuwegein te verslaan

De dames van Foreholte A1 zijn dit jaar gepromoveerd naar de jeugddivisie-west. Wedstrijden waar elke keer weer hard geknokt moet worden om punten te kunnen pakken. Zondag 25 november stond er voor de dames van Foreholte A1 een wedstrijd tegen Venus-Nieuwengein op het programma.

Beide teams begonnen afwachtend aan de wedstrijd wat resulteerde in een magere ruststand van 7-7. De 2e helft nam Foreholte het initiatief door middel van een offensieve dekking.  Venus-Nieuwengein werd slordig en kon niet goed omgaan met de offensieve verdedigingsvorm. Foreholte  onderschepte de ballen goed en de break-outs die hieruit voortvloeiden werden goed benut door onder andere Saskia Kolster en Lisanne Ruiter.

De vechtlust in de 2e helft nam aan beide kanten toe waardoor er aan beide kanten gestraft werd. De prima keepende Roxanne Roffelsen stopte echter 3 penalties waardoor Foreholte  op voorsprong bleef. Na ongelukkige valpartijen van de zusjes Zwaan en de rode kaart van de sterk spelende Lisa Wanders had Foreholte iedere speelster hard nodig en hebben zij als team een terechte overwinning binnengesleept 18-16. De meiden van de A1 hebben met 4 verloren, 1 gelijkspel en 2 gewonnen wedstrijden inmiddels 5 punten behaald in deze divisie. Een knap staaltje werk!

Geplaatst op 25/11/2012, in Dames A1, Seizoen 2012 / 2013. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

1. Cor Bakker

Lekkere pot. Goed gedaan meiden! En wat goed dat we dezelfde avond nog een verslag op de site hebben. Mijn complimenten voor de makers van de site. Houd deze lekker actueel.