SOS Kwieksport – Dames C1 (11-9)

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen SOS Kwieksport op het programma. Geen bijzonderheden vooraf. Dezelfde koppies en dezelfde tactiek. Na het eerste fluitsignaal werden de bedoelingen van onze tegenstander al gauw duidelijk. Een paar sprintjes door de niet goed opgestelde offensieve verdediging bracht de score al gauw naar 3-0. Met snelle doelpunten kwamen we terug in de wedstrijd. Met een 6-5  ruststand was er nog geen enkele reden tot paniek. In de rust werden de verdedigende taken nog eens herhaald. Na rust werd het verschil gelijk groter. De meiden deden er alles aan om het verschil kleiner te maken. Helaas gingen niet alle kansen erin. De tegenstander deed niets cadeau. Zo werd er door SOS Kwieksport verdedigd tot en steeds vaker over het randje. We hebben geen roep gehoord om iemand bewust een blessure te bezorgen. Maar we hebben ook niemand gehoord die spelers wees op de gevaren die dit soort overtredingen kunnen veroorzaken. Een nieuwe ervaring. Volgende keer beter gaan we in de herkansing, 1 december thuis tegen Verburg.

Geplaatst op 10/11/2012, in Dames C1, Seizoen 2012 / 2013. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.