Dames C1 – Quintus (21-15)

De derde wedstrijd in de zaal voor de meiden C1. De eerste twee wedstrijden leken op elkaar. Wedstrijden waar we van een achterstand moesten terugkomen. De afspraak was om scherper te beginnen. Dat lukte goed. Na het fluitsignaal liep Foreholte uit naar 4-1. Quintus wist door samenwerking in de aanval een paar keer door onze verdediging heen te komen. De wedstrijd ging in die fase gelijk op. In de rust moesten de dames echt even bijkomen. We waren blij met de voorsprong in plaats van een achterstand zoals bij de eerste twee wedstrijden. Het goede begin moeten we er maar inhouden. In de rust was de boodschap: vooral doorgaan. Eerder wisselen. En wie door is, gaat voor eigen kans. De tweede helft was weer ook weer vol energie. Mooie doelpunten gezien. Na de wedstrijd was er de bekende high five voor de tegenstander. Natuurlijk ging niet alles goed en valt er altijd wat te verbeteren, maar alle meiden op het veld verdienen een pluim voor het harde werken. Of ze nu een paars of wit t-shirt aanhadden. Met andere woorden we hebben weer genoten.

Geplaatst op 03/11/2012, in Dames C1, Seizoen 2012 / 2013. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.