Rozenactie weer van start

Beste leden en supporters van HV Foreholte,

Binnenkort gaat de jaarlijkse Rozenactie weer van start. Vanaf 25 oktober zullen iedere twee weken de rozen ’s ochtends vers van de veiling worden gehaald en kunnen dan ’s avonds tijdens de trainingen in De Tulp worden opgehaald.

Een bos rozen kost €5,– en de opbrengst komt ten gunste van onze clubkas.

Wilt u ook rozen bestellen, vul en lever dan bijgaand formulier (klik op afbeelding)  zo snel mogelijk  in.

Geplaatst op 17/10/2012, in Rozen commissie, Rozenactie en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

1. Joop en Nel

Hallo daar. Ik kan het bestel formulier niet invullen Help me even. gr. Nel

2. Hallo Nel, je zou het formulier kunnen printen en invullen met pen en het formulier dan inleveren. Of je zou een emailtje kunnen sturen naar foreholte@handbal.nl met daarin je bestelling. Hopelijk hebben je hiermee je vraag voldoende beantwoord. gr. webteam