Dames C2 kampioen

De C2 is met 7 gewonnen wedstrijden in de uitwedstrijd bij DIOS kampioen geworden van de veldcompetitie!

Theoretisch kon DIOS bij winst het feestje nog verpesten omdat Schipluiden dan langszij kon komen, maar dat risico wilden de dames niet lopen.

Met een grote ploeg supporters gingen we in Den Hoorn even laten zien wie hier de terechte kampioen is. Het zat vooral verdedigend heel goed in elkaar en als DIOS al een kans kreeg om op doel te schieten dan hield Julia ze er wel uit.  Erg frustrerend voor onze tegenstander die tot ver in de tweede helft moest wachten op een doelpunt.

Aanvallend liep het goed bij Foreholte maar met een beetje meer scherpte had er zelfs nog meer ingezeten. Uiteindelijk werd het 8-2 en kon het feestje beginnen. Na de taart en snoep gingen ze nog even los onder de douche waar met veel schuim de douche werd omgetoverd tot een buikschuifbaan.

Gefeliciteerd hoor meiden! In de zaalcompetitie gaan we in een hogere klasse proberen dit over te doen.

Geplaatst op 07/10/2012, in Dames C2, Seizoen 2012 / 2013. Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

1. Ziet er goed uit en zolang de site actueel blijft, zal deze zeker meer worden bezocht. Proficiat voor de makers en veel succes met het vervolg.

2. Bedankt Cor voor het compliment, we zijn ons bewust dat niet alleen de opzet, maar ook het in beheer nemen ervoor moet zorgen dat het een succes blijft.