Blessuregolf teistert handbalsters Foreholte

Westlandia – Foreholte

Afgelopen zaterdag was in Naaldwijk de wedstrijd tegen Westlandia, dat na 4 wedstrijden op plek 7 staat en Foreholte puntloos op de 12e stek. Voor de wedstrijd bleek, dat Anne Vrolijk alleen verdedigend inzetbaar was, vanwege een onwillige arm, waar ze voorlopig niet mee mag gooien. Naast de vele andere langdurige blessures kwam er in de eerste helft Anabel Arroyo bij die en pijnlijke rug overhield na een behoorlijke overtreding. Ook Lindsay Willemen kon een groot gedeelte niet spelen vanwege fysieke klachten na duwwerk.

Westlandia begon zeer agressief in een hoog tempo aan de wedstrijd. Na 8 minuten stond het 8-0. Foreholte kon er niets tegenover stellen. Slechte schoten, foute afspeelballen en ondoordachte  acties zorgden er voor dat Ramona Vink als eerste, pas na 8 minuten, tegen kon scoren. Met rust was het 18-7 en geheel verdiend ondanks de zwakke leiding. In de 2e helft speelde Ramona Vink als midden-opbouw en met Naomi Hoogervorst op de linker opbouw in samenwerking met de jeugdspeelsters Merel Koopman (cirkel ),  Melanie Zwaan (rechter opbouw) ,  Annet Kraakman en Annelies Zwetsloot (hoek) een steeds betere 2e helft.  Westlandia dat doorwisselde kon niet verder afstand nemen van Foreholte door een goede voorhoutse verdediging. Tien minuten voor tijd  kwam men knap terug tot 23-17 (mooie hoekscores en overtalsituaties) en toen kwamen enkele dames van de Westlandse basis terug in het veld en was het gedaan met de Voorhoutsen. Maar de tweede helft werd winnend afgesloten, hetgeen een prima resultaat was. Uitslag 30-20.

Scores: Naomi Hoogervorst en Annet Kraakman 5 x,  Lindsay Willemen 3 x, Melanie Zwaan,  Annelies Zwetsloot en Ramona Vink 2 x, Anabel Arroyo 1 x

Volgende week een thuiswedstrijd  in de Tulp tegen BEVO uit Panningen  om 20.30 uur. Komt allen het team ondersteunen.

Geplaatst op 06/10/2012, in Dames 1, Seizoen 2012 / 2013. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.