Handballend Foreholte knokt, maar verliest toch

Foreholte – Internos

Internos uit Etten-Leur was afgelopen zaterdag de te kloppen tegenstander in Voorhout. De Foreholte dames knokten voor ieder punt, maar had wederom teveel schoten nodig om tot score te komen.

Verdedigend stak het redelijk goed in elkaar, maar geen punten voor de ranglijst. Internos dat wel houdt van een behoorlijk (te) fysiek spelletje (met name de Voorhoutse cirkelloopster kreeg hier mee te maken) en is vaak gebaat bij scheidsrechters, die ook hun voorkeur hier aan geven. Foreholte laat zich dan toch hierdoor teveel (vaak terecht) van de wijs brengen. In de eerste helft werd er  te nerveus gespeeld, zodat ballen niet goed aankwamen bij de medespeelsters. Schoten op doel werden gemakkelijk gepareerd door de keepster van Internos. Desondanks  wist Foreholte redelijk goed bij te blijven en wist zelfs 5 minuten voor rust op voorsprong te komen 9-8. Een penalty en een tijdstraf voor Foreholte bezorgden Internos een 9-10 ruststand. In de tweede helft begon Foreholte met een andere verdedigende opstelling en zag  Internos zelfs binnen 5 minuten met 11-15 voorkomen. De wissel werd teruggedraaid, maar het verschil bleef steeds 2 -3 doelpunten. Beide ploegen bleven er voor gaan, maar mede dankzij de linker opbouw van Internos (9 scores) maakten zij aan alle illusies een einde en werden de dames van Ad Bouwer op een 23-30  (geflatteerd) verlies getrakteerd. Het spel was positief, maar de kansen zullen benut moeten worden. Keepster Monique vd Berg speelde een goede partij.

De scores werden verzorgd door: Lindsay Willemen 6 (4p), Ramona Vink en Naomi Hogervorst 5 x, Anabel Arroyo 4 (2 p), Anne Vrolijk 2 x en Nicky vd Post 1 x,

Zaterdag 6 oktober om 20.00 uur de wedstrijd tegen Westlandia in Naaldwijk

Geplaatst op 29/09/2012, in Dames 1, Seizoen 2012 / 2013. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s