Foreholte speelt wedstrijd van de gemiste kansen

Westfriesland/S.E.W. – Foreholte

Zaterdag speelde het team van Ad Bouwer hun derde competitiewedstrijd in Wognum tegen de reserves van Westfriesland/S.E.W.  Ook deze wedstrijd ging verloren, maar dat was niet nodig, want menig kans werd niet goed afgerond.

Het verjongde Foreholte team heeft het knap lastig in de eerste divisie. Maar men zal het er toch mee moeten doen, want voorlopig zijn Dana Vincenten, Lize Vrolijk , Mirthe van Til en Mariska van Poot- Steyn er niet bij. Daarbij Naomi Hogervorst die vorig seizoen 9 maanden buiten spel stond en wedstrijdritme ontbeert. Toch deden de jongsten hun uiterste best, maar S.E.W. was slim in het uitlokken van overtredingen. Daar trapten de fluitisten in en een sportieve wedstrijd eindigde in 4 x 2 minutenstraf en 2 direct rode kaarten. Toch kon Foreholte goed bijblijven in de eerste helft, waar keepster Monique vd Berg menig redding verrichtte. Via 6-6 werd het 12-11 en 15-12 bij rust.

Bijna de hele tweede helft speelde het team met 1 vrouw minder en dat deed de organisatie niet goed. Toch verzette men zich met hand en tand, maar zwakke schoten en onnodig balverlies resulteerden in breaks van S.E.W. waar 2e keepster Roxanne Roffelsen weinig kans had. Bij vlagen werd er op niveau gehandbald, maar men moest de overwinning met 30-25 aan de tegenstander laten. Voor Foreholte scoorden: Ramona Vink 7 x, Anne Vrolijk 5 x, Anabel Arroyo 4x, Naomi Hogervorst 3 x, Merel Koopman en Nicky v.d. Post beide 2 x en 1 x door Lindsay Willemen en Annet Kraakman.

Zaterdag  29 sept. de volgende thuiswedstrijd in de Tulp om 20.30 uur. Kom de dames aanmoedigen, dat zullen ze zeker waarderen.

Geplaatst op 22/09/2012, in Dames 1, Seizoen 2012 / 2013. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.