Jeugd leeft zich uit op strand

Zaterdag 20 september was het weer zover. Ons jaarlijks terugkerende beach handbal evenement stond voor die dag op de agenda. Je moet een beetje mazzel hebben met het weer. Ook dit keer waren zat het mee. In een relaxt tempo gingen we als grote groep met de fiets naar Noordwijk. Eenmaal aangekomen werd er gestart met een warming up. Al gauw kwamen de bijzondere verrichtingen aan bod. Vliegend door de lucht, tegelijkertijd vangend, gooiend, draaiend en achter de rug om. Niets was te gek. Na het beginsignaal werd er volop gestreden in het mulle zand. Even een heerlijk belegd broodje en een drankje tussendoor, zorgde ervoor dat iedereen voldoende energie had voor de hele dag. Na het laatste fluitsignaal werd het strand weer netjes achtergelaten. In de Break-out werd er nog een patatje met snack naar keuze gegeten. Na de prijs uitreiking en toespraak van onze beachman Rob ging iedereen moe maar voldaan naar huis. Het is nu al uitkijken naar meer spektakel op het zand.

Geplaatst op 22/09/2012, in Beachhandbal. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s