Sportparkpop brengt 12.500 euro in het laatje bij HV Foreholte

Blij verrast werden zaterdag  8 september, bestuur en supporters van de handbalvereniging Foreholte in sporthal de Tulp tijdens de rust van de dames 1 handbalwedstrijd tegen Bentelo. Voorzitter Bert Pilaszek kon namens het bestuur van Sportparkpop, ondersteund door Rob Kolster, Ron Hoogervorst, Ina Wanders en Kristel Pilaszek een bedrag overhandigen aan Kees Kraakman en Carolien de Jong van HV Foreholte  van maar liefst 12.500 euro. Dit bedrag kon geschonken worden doordat 70 vrijwilligers van de handbalvereniging  Foreholte mee hebben geholpen  en het muzikale spektakel tot een groot succes  hebben gemaakt, dat altijd op Koninginnedag gehouden wordt. Het geld zal ten goede komen aan de jeugdopleiding van HV Foreholte.

Geplaatst op 08/09/2012, in Sportparkpop. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s